Selecteer een pagina

Worldwide Express

Efficient Logistics biedt een breed scala van Express-diensten over de hele wereld, maar vooral binnen Europa bieden wij een unieke service, waardoor we sneller en efficiënter kunnen leveren dan welke andere koerier ook.

Voor gegarandeerde Next Day Delivery services, inclusief diverse tijdsopties, zoals voor 8:00u, voor 9:00u, voor 10:00u en voor 12:00u is Efficient Logistics aangesloten en volledig geïntegreerd met de beste lokale netwerken van Europa.

Vanuit ons centraal overslagpunt in Nederland en direct vanuit de magazijnen van onze klanten verzorgen wij dagelijks zowel over de Weg als via de Lucht diverse lijnen naar de lokale overslagpunten van onze netwerken, van waaruit uw zending per express en eventueel op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd bij de ontvanger.

Vanuit Schiphol en Brussel vliegen we al in de avonduren naar de verschillende landen om de lokale overslagpunten nog voor middernacht te bevoorraden, alleen zo kunnen wij een tijdige verbinding met alle lokale netwerken verzekeren. Op deze manier kunnen wij garanderen dat vanuit elk lokaal depot uw zending op tijd wordt aangeleverd bij de ontvanger. Vanaf 07:00u in de ochtend staan er meer dan 1000 depots door heel Europa startklaar voor de uitlevering van uw zendingen.

Bijvoorbeeld voor zendingen naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal en Polen zijn wij aangesloten bij een kwalitatief hoogstaand netwerk dat door haar unieke werkwijze gegarandeerde tijdsleveringen durft aan te bieden in alle uithoeken van de bovengenoemde landen. Gegarandeerde vroege ochtend Leveringen: vóór 12.00 uur, voor 10.00 uur, vóór 09:00 en zelfs voor 08:00 is dus voor Efficient Logistics geen enkel probleem.

Efficient Logistics biedt een volledig geïntegreerde oplossing vanaf uw centrale magazijn naar uw klanten en andere eindbestemmingen door heel Europa.

Want wij zijn uw lokale partner in business met een wereldwijd bereik.

Waarom Worldwide Express?

R

Next Day Delivery

R

Gegarandeerde tijdleveringen

R

Beste lokale netwerk van Europa

Auto

Efficiënt Logistics | efficiënte logistieke oplossingen!

Wij houden graag contact!