Selecteer een pagina

Pallet Transport

Via verschillende packs depots kunnen wij uw pallets dagelijks bij u ophalen en de volgende werkdag door heel Nederland en België uitleveren. U kunt ook de opslag van uw pallets in Eindhoven uit handen geven bij Efficiënt Logistics, over efficiënt gesproken! Deze overnight service is een goed alternatief als u uw producten snel bij de klant wilt hebben. Wij kunnen u zelfs een garantieservice bieden om uw pallet al voor 12.00u de volgende ochtend af te leveren. Wilt u dat wij de opslag en het transport van uw pallets vanuit Eindhoven regelen? Neem dan even contact met Efficiënt Logistics.

Transport en opslag van pallets in Eindhoven, verzorgd door een partner met een wereldwijd netwerk

Vanwege het grote, globale netwerk van Efficiënt Logistics kunt u gebruikmaken van ontzettend veel distributiekanalen voor uw producten. En aangezien de opslag van pallets in Eindhoven behoorlijk in de kosten kan lopen, is de mogelijkheid voor tijdelijke opslag die u wordt geboden erg interessant. U kunt pallets tot 21.00u voor opslag aanbieden bij onze locatie bij Eindhoven. Dat verbetert uw concurrentiepositie aangezien u zo uw handen vrij heeft om zich met uw corebusiness bezig te houden.

Neem contact op bij vragen of verzoeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot opslag en transport van uw zendingen? Dan horen wij graag van u wat uw verwachtingen zijn. U kunt contact opnemen met Efficiënt Logistics door te bellen met 0499-327070.

Waarom ons pallet-transport?

R

Dagelijkse ophaal service

R

Vóór 12:00 uur de volgende ochtend geleverd

R

Levering door heel Nederland en België

Auto

Efficiënt Logistics | efficiënte logistieke oplossingen!

Wij houden graag contact!