Selecteer een pagina

Standaard Service

Met meer dan 60 PacksCenters in Nederland, België en Luxemburg heeft Efficiënt Logistics (PacksCenter Best) een Benelux dekkend netwerk in huis voor het overnight afleveren van uw zendingen. Wanneer voor u het tarief belangrijker is dan het tijdstip van aflevering dan kiest u voor onze standaard overnight-service.  Uw zending zal dan in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd worden, in 5% van de gevallen gebeurd dat maximaal een werkdag later. Moet het sneller? Dat kan! Dan kiest u voor 1 van onze tijdsleveringen.

Tijdsleveringen

Efficient Logistics Express is er voor zendingen die voor een bepaald tijdstip de volgende dag moeten worden afgeleverd. Bij deze zogenaamde tijdsleveringen kunt u kiezen uit leveren voor 09:00u, voor 10:30u, voor 12:00u of voor 17:00u. Op al deze expressleveringen geven wij u de garantie dat de zending binnen het door u gekozen tijdsvenster wordt afgeleverd. Ook voor uw aangetekende brieven is Efficiënt Logistics express voor 17:00u een uitstekend alternatief. Het tarief ligt namelijk beduidend lager dan bij PostNL en wij geven u ook nog eens de garantie dat de brief de volgende dag bij de ontvanger wordt aangeboden.

Uniek in Nederland.

Als enige in Nederland biedt Packs de mogelijkheid een Tijdslevering in te boeken voor het leveren van uw zending de volgende werkdag tussen 13:00u en 18:00u. Een tijdslevering die erg handig is wanneer u Horeca-leverancier bent. Maar ook voor Webshops die zich op de particuliere markt begeven, zij kunnen dan bij een orderplaatsing de ontvanger laten kiezen tussen voor de middag leveren of na de middag leveren.

Afhaal Service

Niet alleen leveren wij vanuit meer dan 60 depots af in de gehele Benelux. Wij kunnen ook de zendingen bij uw relatie ophalen en die op basis van 24 uur of op basis van 48 uur bij u afleveren.

Track & Trace

Bij een overnight service hoort natuurlijk tracking & tracing. Vanaf het moment dat u de zending online bij ons inboekt, totdat deze daadwerkelijk afgeleverd wordt bij de ontvanger kunt u uw zending constant online blijven volgen. Ook kan de ontvanger constant online op de hoogte blijven van de verwachtte afleverdatum en het daarbij behorende tijdstip.

Voor meer info: 0499-327070

 

 

Waarom onze overnight-service?

R

Door handsortering op onze overslag, 40% minder schade dan elk ander overnightsysteem.

R

100% gegarandeerde levering vóór 09:00, 10:30, 12:00 of 17:00 uur de volgende werkdag.

R

Zaterdagleveringen tegen standaard tarieven.

Auto

Efficiënt Logistics | efficiënte logistieke oplossingen!

Wij houden graag contact!